#

Leden activiteitencommissie gezocht!

25 Okt 2019

Wil je actief worden binnen de JDA en lijkt het je leuk om eens een activiteit te organiseren voor onze afdeling? Sluit je dan aan bij de activiteitencommissie!

Als bestuur hebben wij gemerkt dat er genoeg mensen zijn die graag iets willen bijdragen in de vorm van het organiseren van een activiteit, maar dat hier nog geen goede facaliteiten voor zijn. Deze facaliteiten willen wij bieden door middel van een activiteitencommissie. Het idee is dat we een appgroep opzetten waar ge├»nteresseerden aan kunnen worden toegevoegd. Daarin worden dan idee├źn opgegooid voor eventuele activiteiten, waarop mensen die daar dan warm van worden samen het thema kunnen oppakken om er een tof evenement over te organiseren. Daarnaast kan deze appgroep ook een broedplaats zijn voor het schrijven van opinieartikelen.

Lijkt het je dus tof om meer te doen voor de vereniging, om je netwerk te verbreden en om je kennis te delen met de rest van de afdeling? Stuur ons dan een berichtje! Dan voegen we je toe aan de activiteitencommissie en wellicht vloeien hier dan verschillende themagroepen uit voort, dat zou top zijn!

Motivatie en enthousiasme is belangrijker dan kennis en ervaring, want die laatste twee krijg je hier juist van!

Categorie: Nieuws