Organisatie

Organisatie

Deze sectie gaat over de organisatie van de vereniging. Het hoogste orgaan van de afdeling is de Algemene Afdelingsvergadering. Deze wordt minstens twee keer per jaar bij elkaar geroepen, maar dit kan, indien nodig, altijd meer zijn. Deze Algemene Afdelingsvergadering is onder andere belast met het vaststellen van het politiek programma en het afdelingsreglement. Daarnaast kiest deze AAV het dagelijks bestuur van de JD Amsterdam, dat bestaat momenteel uit zes personen. Hun contactgegevens zijn te vinden op de bestuurspagina.

Op deze pagina's vind je meer informatie over het organisatorische aspect van de vereniging. Zo kun je zien waar onze politieke commissies en organisatorische teams zich mee bezig houden en hoe je actief kunt worden in één van deze teams. Daarnaast vind je hier informatie over het JD College, dat masterclasses en workshops organiseert voor onze leden en het debatteam omvat. Tevens vind je hier meer informatie over de drie opgerichte regiocommissies, voor leden uit de omringende regio's: Almere, Noord-Holland Noord en Haarlem-Kennemerland. 

 

Nieuws

JDA twinning naar Berlijn!

Zondag 24 september kiest Duitsland een nieuwe Bondsdag. De Jonge Democraten Amsterdam gaan van 22 tot en met 25 september naar Berlijn om kennis te maken met de Duitse politiek en onze zusterorgan...

Lees meer...

dinsdag 26 september 19:00
JDA bezoek aan de Raad - Amsterdam
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 29 september 20:00
Maandborrel - Amsterdam
vrijdag 06 oktober 19:00
Kaderweekend - Landelijk
donderdag 19 oktober 16:30
Kennismakingsborrel - Landelijk
vrijdag 03 november 19:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
zaterdag 04 november 10:00
Symposium zelfstandigen op de arbeidsmarkt - Landelijk
vrijdag 10 november 18:00
Introweekend - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookTwitterYouTube

© 2017 Jonge Democraten