#

Solliciteren voor het bestuur 2020-2021

Solliciteren voor het bestuur 2020-2021

Het eind van het bestuursjaar komt in zicht. Na bijna een jaar in functie te zijn geweest, is het tijd voor bestuur Pekaar I om het stokje over te dragen. Dat betekent dat de sollicitaites voor het bestuur van de Jonge Democraten Amsterdam 2020-2021 open gaan! 

Het bestuur van de Jonge Democraten Amsterdam kent idealiter zes functies. De verschillende functies waarvoor het mogelijk is te solliciteren staan hieronder weergegeven. Als je klikt op één van onderstaande functies wordt je doorgeschakelt naar de vacature en het functieprofiel van desbetreffende functie. 

Voorzitter

Secretaris

Penningmeester

Commissaris Organisatie

Commissaris Politiek & Pers

Commissaris Profilering

Binnenkort organiseren wij een bestuursinteresse-borrel! Hier is iedereen welkom om op een laagdrempelige manier vragen te stellen aan het huidige bestuur en om eventuele bedenkingen te bespreken. Vanzelfsprekend is deelname aan het bestuursinteresse-moment volledig vrijblijvend. Tijd en datum worden zsm. bekend gemaakt via onze socials, site en whatsappgroep!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van een van de vacaturen of heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar secretaris.amsterdam@jd.nl