#

Vacatures Bestuur 2019-2020

Vacatures Bestuur 2019-2020

Bestuur Douwes is op zoek naar opvolgers. Het einde van het jaar nadert en het wordt tijd om het stokje langzamerhand over te gaan geven aan een nieuw bestuur. 

Hieronder vind je een vacature voor elke functie die het bestuur nu kent. Lees deze goed door en kijk of er een positie voor jou tussen zit! 

Heb jij de ambitite en competenties om plaats te nemen in het bestuur? Schroom niet en solliciteer nu! 

Solliciteren doe je door een mail te sturen naar secretaris.amsterdam@jongedemocraten.nl 

 

Wat moet mijn sollicitatie bevatten? 

Graag ontvangen wij van jou een aanmelding van +/- 400-500 woorden waarin jij vertelt wie je bent en waarom je plaats wil nemen in het bestuur. 

Dit verhaal wordt uiteindelijk ook onder de leden verspreid dus is tevens het moment om o.a. je doelen te presenteren en je verkiezingsstandpunten in te nemen. 

Daarnaast ontvangen wij graag een duidelijke foto, zodat ook deze onder de leden verspreid kan worden (mits je daarvoor toestemming geeft). 

 

Hoe zal de sollicitatie procedure verder verlopen? 

Na het opsturen van je sollicitatie zal je een bevestiging ontvangen van de secretaris. Ontvang je deze niet neem dan even contact op! 

De deadline voor het indienen van je sollicitatie ligt op maandag 17 juni! Onderstreep deze dus in de agenda. 

Na het sluiten van de deadline zullen er gesprekken worden gevoerd met elke kandidaat. Dit om jou verder te helpen met je campagne, feedback te krijgen op jou bestaande plannen en doelen, verwachtingen door te spreken en gewoon om jou laatste vragen te stellen.

Een week voordat de verkiezingen plaatsvinden tijdens onze algemene afdelingsvergadering ontvangen alle leden een congresboek met hierin jou sollicitatie en foto. Het moment om nog even goed campagne te voeren! 

Tijdens de algemene afdelingsvergadering krijgt elke kandidaat de kans om zichzelf te presenteren en vragen uit de zaal te beantwoorden, daarna zal er gestemd worden en weet jij of je plaats mag nemen in het bestuur 2019-2020!

 

Vragen? 

Heb jij naar aanleiding van bovenstaande tekst of vacatures nog vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden! Die helpen je graag verder. 

Kom daarnaast ook eens langs op het bestuur interesse moment, daar beantwoorden wij al je vragen! Op 11 juni om vanaf 20:00 uur ben je welkom in Cafe P96, te Amsterdam. 

Vacatures: 

* Voorzitter

* Secretaris 

* Penningmeester 

* Commissaris Politiek en Pers 

* Commissaris Profilering 

* Commissaris Organisatie