#

Word Actief!

Word Actief!

Binnen de Jonge Democraten Amsterdam zijn er een hoop verschillende manieren om je te ontplooien. 

Of je nou je politiek wil verdiepen, toffe activiteiten wil organiseren of op een andere manier je steentje wil bijdragen, er is voor iedereen iets leuks te doen. 

Hieronder vindt je een korte uitleg van wat je binnen de afdeling kan doen, en hoe je je daarvoor kan aanmelden.

Themagroepen

Een van de beste manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam, is door je aan te sluiten bij een van onze themagroepen. Maandelijks organiseren zij een thema-avond rond een zelfgekozen actueel onderwerp. De perfecte manier om leden kennis te laten verwerven over onderwerpen die jou aanspreken. Meer info? Of wil jij je aanmelden? Klik dan hier.

Overige commissies  

Naast de themagroepen zijn er nog een hoop andere commissies waarin je plaats kan nemen om je steentje bij te dragen en jezelf verder te ontwikkelen. De ene commissie kost je meer tijd dan de ander. Lees de beschrijvingen van de verschillende commissies hier. Wij hopen je gauw terug te zien bij een van onze commissies!

Lid worden?

Lijkt dit alles je geweldig, maar heb je je nog niet ingeschreven als lid van de JD? Meld je dan hier aan, en je kan direct actief lid worden. Wil je eerst de sfeer proeven, zonder dat je je direct verbindt voor het leven? Veel van onze activiteiten zijn openbaar, en je bent altijd welkom om een keer langs te komen.