#

Word Actief!

Word Actief!

Wie zijn wij?

Ben jij geïnteresseerd in politiek en wil jij er meer over leren? Dan ben je bij de Jonge Democraten aan het juiste adres! De Jonge Democraten zijn een Nederlandse progressief liberale politieke jongerenorganisatie. Door heel Nederland organiseert de JD politieke activiteiten, ook hier bij JD Amsterdam.

Bij de JD vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. De JD organiseert tal van politieke activiteiten. Zo debatteren wij met andere Amsterdamse politieke jongeren organistaties, gaan wij tijdens lezingen vaak in gesprek met bijzondere sprekers en steken wij elke dinsdag weer een hoop op over een thema georganiseerd door een van onze themagroepen. 

Wil jij meer doen? Sluit je dan aan bij een van onze themagroepen! Meer informatie vind je op deze pagina.

Kom een keer langs!

WIj begrijpen dat het spannend kan zijn om de eerste keer langs te komen, maar nergens voor nodig! Onze enthousiaste leden ontvangen je hartelijk en ook het afdelingsbestuur is altijd vroeg aanwezig om je op te vangen. Wij verwelkomen je graag bij één van de activiteiten en/of vergaderingen. Kortom, kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Door het jaar heen worden er ook speciale nieuwe leden introductieweekenden en -dagen georganiseerd. Hou hiervoor de agenda goed in de gaten. 

Voor alle aankomende activiteiten kan je een kijkje nemen in de agenda op de website of door onze facebookpagina goed in de gaten te houden. 

Tot snel,

Het afdelingsbestuur