#

Overige commissies

Overige commissies

Binnen de Jonge Democraten Amsterdam zijn er - naast de themagroepen - nog een hoop andere manieren waarop jij je kan inzetten voor de afdeling. Hieronder vind je terug welke commissies er actief zijn binnen de afdeling Amsterdam. Sommige commissies zijn druk gedurende het gehele jaar, andere hebben periodes waarin zij werk moeten verrichten. Zo is er de masterclass commissie die zich 1/2 keer per jaar zich inzet om een fantastische masterclass voor alle leden die de Jonge Democraten rijk is van de grond te krijgen. Enthousiast over een van de commissies? Neem dan contact op met de secretaris, die kan je in contact brengen met de commissies.

Person portrait

Kascommissie

De kascommissie controleert de financiën van de vereniging en heeft daarover geregeld contact met de penningmeester. Ben jij gek op cijfers en wil jij de afdeling ondersteunen met jouw kennis? Dat kan! De kascommisie bestaat uit maximaal vijf leden en binnen de afdeling Amsterdam zijn er nog twee plekken over die gevuld kunnen worden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de penningmeester. 

Wil jij je aanmelden? Schrijf dan een korte motivatie van ongeveer 300 woorden en mail deze naar secretaris.amsterdam@jd.nl, wij nodigen je dan uit om tijdens onze eerste volgende algemene afdelingsvergadering jezelf te presenteren waarna je door de leden verkozen kan worden tot officieel kascommissie lid! 

Person portrait

Borrelcommissie

Deze commissie is er vooral voor de gezelligheid. Gedurende het jaar organiseert zij verschillende activiteiten. Denk aan een jaarlijks kerstdiner en de maandborrels. Wil je graag iets voor de vereniging doen wat minder politiek inhoudelijk is? Dan moet je bij deze commissie zijn. Vergaderen gebeurd dan ook vaak onder het genot van een hapje en een drankje. Niets is te gek zolang de penningmeester er budget voor heeft. Laat je creativiteit er op los en zorg samen met deze commissie voor gezellige feestjes en borrels. Vragen? Of gewoon mega enthousiast? Voor beide kan je terecht bij de secretaris. 

Person portrait

Masterclasscommissie

Een keer per jaar staat er een groep enthousiaste JDA-ers op die samen een 4-daagse masterclass organiseren. Samen zorgen zij ervoor dat er 4 opeenvolgende maandagen een spannend programma klaar ligt waar alle leden van de afdeling Amsterdam nieuwe vaardigheden kunnen op doen. Denk aan leren debatteren of speech schrijven. Onder leiding van het bestuurslid organisatie zet jij met je commissie genoten iets moois op! Er is voor iedereen plek om mee te helpen dus ben je geinteresseerd schroom dan niet om je aan te melden! De volgende masterclass sessie vindt plaats rond de maanden april/mei 2019.